2011. július 30., szombat

O365 MGX Copy wmv

O365 MGX Copy wmv

Azért M$-ről is biztos lehetne csinálni ilyeneket. Amúgy meg annyi, hogy ha valami "titkosat" akarok küldeni, azt mindig letitkosítom PGP-vel, mert ha nem G-Mail-t használok, akkor is lehallgatják a WiFi-t, meg feltörik a mail szervert, meg a postafiókot, meg mittom én. Ha meg nem titkos, akkor meg had olvassák, valószínűleg a Google-t pont az én levelezésem érdekli ... Alapvetően a gondolkodásmódon kellene lassan változtatni, egyfelől meg kellene érteni, hogy ami a weben van, az publikus (lásd Twitteren káromkodó politikusok), másfelől meg amit nem szánunk publikusnak, arra tessék vigyázni ...
http://www.youtube.com/watch?v=OrkAuwaoFGg

3 megjegyzés:

  1. Gondolom csak a kapcsolat titkosított, nem maga a fájl.:)
    Különben egy jelszóval védett winrar tömörítés már titkosításnak számít. Csak a jelszót kell tudni.

    VálaszTörlés
  2. Ezért jó a PGP, ott annak az embernek a publikus kulcsával kódolod be a levelet, akinek küldeni akarod, és azt csak ő tudja kikódolni a saját privát kulcsával. Tehát nem kell hozzá jelszót tudni, vagyis mindenkinek csak a sajátját.

    VálaszTörlés
  3. Amúgy honnan lehet tudni, hogy a M$-os Hotmail nem olvas bele a leveleidbe? Az, hogy nem raknak mellé reklámokat, még nem jelent semmit, ott a postafiókodban a sok kódolatlan levél, miért ne olvashatnának bele. Ezzel a videóval nem a G-Mail-t fikázzák, hanem a cloud alapú levelezést, pont ugyanígy rá lehetne húzni a Hotmail-re is. Csak HMail Man-nek kéne átnevezni a csókát. :)

    VálaszTörlés