2012. március 16., péntek

Tud valaki ajánlani valami pofás file upload megoldást ami megy minden böngészőben, és jobban néz ki, mint az file...

Tud valaki ajánlani valami pofás file upload megoldást ami megy minden böngészőben, és jobban néz ki, mint az file input mező? Tudom, van több megoldás is, kereshetnék Google-el is, csak arra vagyok kíváncsi, kinek mivel van tapasztalata, mit használ ...

6 megjegyzés:

  1. drag and drop?
    Én itt kínlódtam már vele: http://www.dirtywindows.hu/index/kepfeltolto/0-84
    de sajnos nem voltam elég hozzáértő / kitartó, hogy minden böngészőben menjen.

    VálaszTörlés
  2. Igen, úgy is kérdezhettem volna, hogy van-e olyan drag'n'drop image upload script, ami megy IE alatt is. Mert FFox és Chrome alatt simán mennek ezek, de IE alatt nem (ahogyan azt már megszoktuk). Nincsenek nagy igényeim, van egy 100x100-as "ide húzd a képet" rész, ráhúzod a képet, felmászik szerverre, és utána már azt látod ott. Ennyi kéne. Most az az ötletem, hogy megcsinálom drag'n'drop-ra, és ha nem támogatja a böngésző, olyan képet rakok ki a "húzd ide" helyett, hogy "klikk ide a feltöltéshez", és feldobok egy popupot sima file upload-al. Szóval aki IE-t használ,annak kicsit szenvedősebb lesz. Egyenlőre ez tűnik a legelfogadhatóbbnak.

    VálaszTörlés
  3. Aki IE-t használ annak amúgy is szenvedés az élete...

    VálaszTörlés
  4. Illés Vadász Azon biztos nem fogunk vitatkozni, hogy aki IE-t használ, annak szenvedés az élete :) de ennek ellenére fel kell rá készülni.

    VálaszTörlés
  5. Robert Cartman Köszi, ez tényleg jónak néz ki.

    VálaszTörlés