2012. május 28., hétfő

Az IT munkák csoport célja, hogy a Google+ eszközkészletének segítségével segítsen összehozni a munkát kínálókat, és...

Originally shared by IT munkák

Az IT munkák csoport célja, hogy a Google+ eszközkészletének segítségével segítsen összehozni a munkát kínálókat, és keresőket IT területen.

Hogy a rendszer valóban jól működhessen, kérjük, hogy ha valamilyen állás/projekt munka ajánlatot tesztek közzé, a közzététel szövegében említsétek meg az IT munkák csoportot (IT munkák), hogy értesüljünk az ajánlatról, és megoszthassuk azt itt is.

Ha nem ti osztjátok meg az ajánlatot, csak olvastok egy ide kapcsolódó postot, úgy osszátok azt tovább ennek a csoportnak (vagy ha amúgy is megosztanátok, említsétek meg ezt a csoportot a fentiek szerint).

Mivel "közösségi projektközvetítés"-ről lenne szó, csak általatok, a Ti segítségetekkel tud működni a dolog. Ha tehetitek, osszátok tovább a csoportot az ismerőseitek felé, hogy minél többen értesüljenek róla.

Ahogyan a csoport leírásában is láthatjátok, ez egy teljesen nonprofit kezdeményezés, nem fogunk senkit reklámokkal, stb. spammelni. A dolog egyetlen célja, hogy összekösse a keresletet a kínálattal a G+ eszközkészletére építve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése