2012. szeptember 17., hétfő

Ilyenkor már elgondolkodik az ember, hogy lehet, hogy érdemesebb egy ilyen fórumon publikálni, mint egy saját...

Ilyenkor már elgondolkodik az ember, hogy lehet, hogy érdemesebb egy ilyen fórumon publikálni, mint egy saját blogban ...

Originally shared by Androbit techmagazin

Sziasztok! Tegnap kaptunk egy meglehetősen jogos olvasói észrevételt. Írója szerint az Androbit nem fektet elég nagy hangsúlyt a karrierlehetőségeink ajánlására. Ez valóban így van, úgyhogy pótolnánk a hiányosságot:

Az Androbit önkéntes szerkesztőségének tagjai a szakmai hírnéven, elismerésen és igazolt referencián túl lehetőséget kapnak írásaikban adománygomb és hirdetések elhelyezésére is. Ez pénzügyileg az Androbittől teljesen függetlenül, korlátozás és részesedés mentesen, kizárólag a szerző hatásköre alatt működik. Sikeresebb cikkeink olvasottsága átlagosan 3000 körül mozog, bár találhatunk 20 000-es látogatottságú irományt is az oldalon.

Szóval, aki rendelkezik bizonyos fokú szaktudással és szerzői ambíciókkal, valamint szívesen egészítené ki önéletrajzát igazolt szerkesztői tudással és élne a hirdetés/adománygomb-elhelyezés lehetőségével, az olvassa el Karrierajánlatunkat!

http://androbit.org/karrier

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése