2012. október 12., péntek

Robert Cartman linkelte be ezt a videót az Intelligens tervezettség vs.

Robert Cartman linkelte be ezt a videót az Intelligens tervezettség vs. Evolúció vitával kapcsolatban. Tényleg érdekes. Amúgy én is hallottam nagy és elismert tudósokról, akik nem hisznek az evolúcióban. Sokan éppen biológusok, biokémikusok, stb. akik pont az evolúciót kutatva lyukadtak ki oda, hogy ez nem megy.

Ami szerintem elgondolkodtató:

- Az evolúció, akárcsak az antropikus elv (http://lf.estontorise.hu/archives/250) amolyan jolly joker, bármit magyarázni lehet vele, de ez még önmagában nem bizonyít semmit.

- Amíg nem ismerjük az egész folyamatot a szervetlen őslevestől az értelmes élet kialakulásáig, csak kis szakaszokat, ahol teljesült az evolúció, addig elképzelhető az is, hogy valaki régen iderakott valami alapot, mindenféle állatokat, ősembereket, stb. amire ugye már hatott az evolúció, de ez még nem bizonyítja, hogy az egész dolog az evolúció hatására alakult ki.

Hozzá kell tenni persze, hogy ugyanígy semmi bizonyíték nincs az intelligens tervezettségre sem! Egyre inkább úgy gondolom, hogy az egyetlen biztos dolog, hogy semmi sem biztos ... ;)  

Az élet rejtélyének megfejtése
http://www.youtube.com/watch?v=cqUmHgDUWWc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése