2013. január 24., csütörtök

Valamikor írtam, hogy egy komplett híroldalt össze lehetne úgy dobni, hogy csinálunk egy G+ oldalt, ahová...

Originally shared by Laszlo Fazekas

Valamikor írtam, hogy egy komplett híroldalt össze lehetne úgy dobni, hogy csinálunk egy G+ oldalt, ahová összegyűjtögetjük innen a témába illő postokat, és egy kulturált felületen megjelenítjük. Hát, úgy tűnik, hogy egy sima WordPerss-el, és ezzel a pluginnel pillanatok alatt össze is lehetne rakni egy ilyen hírportált ... 

http://wordpress.org/extend/plugins/g-crossposting/
http://wordpress.org/extend/plugins/g-crossposting/

9 megjegyzés:

  1. Olyan plugint nem találtál, ami esetleg fordítva csinálja ugyanezt?

    VálaszTörlés
  2. Azt elvileg nem lehet megoldani, már én is néztem, de a G+ api csak olvasásra ad lehetőséget, postolni nem tudsz. És ez elvileg direkt van így, hogy ne legyen tele szeméttel, úgyhogy később sem lesz erre lehetőség. Max valami hekkelt módon.

    VálaszTörlés
  3. Köszi az infót, azt hittem, csak én nem találtam eddig ilyet :)

    VálaszTörlés
  4. ez érdekes, mert pl. a hootsuite tud g+ -ra is osztani

    VálaszTörlés
  5. Zoltán Janega Az API dokumentáció alapján nincs ilyen lehetőség (https://developers.google.com/+/api/latest/activities), úgyhogy az elvileg csak valami hekkelés lehet.

    VálaszTörlés
  6. Létezik egy ilyen alkalmazás, ami az ember itt-ott szétszórt bejegyzéseit összegyűjti, válogatást készít belőle, amit 6 óránként még frissít is. Kipróbáltam, így néz ki az eredmény: https://www.rebelmouse.com/Arat_Andrs/

    VálaszTörlés
  7. Én is épp @Zoltán Janega szövegét akartam írni, szóval a hotsuite tud posztolni g+ra. Ez a crosspost csak behozza a tartalmat. Tényleg jó lenne ha kifelé menne, mert ez így csak propeller.hu minsőgé lehet, ami ma már kevés.

    VálaszTörlés