2013. március 22., péntek

Tudtok valami jó cuccot, amivel több IE-t futtathatok a gépen?

Tudtok valami jó cuccot, amivel több IE-t futtathatok a gépen? Egy weboldalt szeretnék tesztelni, hogy menjen minden szutykos IE alatt. MultipleIEs-t néztem, de az elvileg csak 6-ig támogatja a verziókat. Nekem most 9-es van, viszont szeretném 7-esre és 8-asra is tesztelni.

9 megjegyzés:

  1. Az ie tud kompatibilis vagy minek nevezett módban is futni, f11, vagy f9, vagy mivel kell előcsalni belőle. Most mobilon nemtom megnezni, de emlékszem hogy lehet választani hogy 6,7, 8,... mòd. Az nem jó erre?

    VálaszTörlés
  2. Találtam egy ilyet, ez jónak tűnik: http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage

    Balazs Nadasdi VirtualBox kicsit ágyúval verébre, külön win-t installálni, meg minden. Az úgy azért sok. :)

    Robert Cartman Ezekben a kompatibilitás módokban nem bízok, szerintem ezek csak hazudnak, nem más alattuk a HTML renderer, meg a JS motor.

    Zsolt Menyhárt Ez jó, ezt kipróbálom majd, ha átment már az IETesteres szitán.

    VálaszTörlés
  3. Az IETester nekem nagyon bevált. Néha crashel (egy adott szál), de használható.

    Másik, közvetlen az MS-től az Expression Web SuperPreview:
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=2020

    VálaszTörlés
  4. Nem egészen a problémádra megoldás, de azért idetesztem: http://www.browserstack.com/ ki lehet próbálni, lehet valahogy localhostos dolgokat is tesztelni benne (ezt nem próbáltam). Annyira nem drága legalábbis céges szinten. Egyébként az a tapasztalatom, hogy a multi IE megoldások sosem 100%-osak, ezért nekem külön vps-eim vannak minden ie verzióra.

    VálaszTörlés
  5. Robert Cartman Az IETeester-ben nem lehetett rendesen js-t debugolni, úgyhogy végülis mégiscsak az a megoldás jött be, amit te írtál. Annak ellenére, hogy nem bíztam az emulációban, úgy tűnik, hogy tényleg a régi browsernek megfelelően kezeli a JS-t, és még debugolni is lehet. Köszi.

    VálaszTörlés
  6. Microsoft kiad elvileg komplett virtual imaget ie teszteleshez. Mondjuk en magyarországi sitenal ie7 et is mar a nem támogatott kategória fele sorolom a valahol 1 százalék körüli arányával. Ha nincs akkor inkább mobil nézet be Érdemes energiát fektetni.

    VálaszTörlés