2013. november 25., hétfő

Szerver oldalon szeretnék node.js-el lapokat generálni.

Szerver oldalon szeretnék node.js-el lapokat generálni. Csinált már valaki ilyet? Tapasztalat, ötletek, bármi jöhet. Asszem phantom.js-el szoktak ilyet, de nincs vele tapasztalatom. Köszi.

Istvan Soos Balazs Nadasdi etc.

9 megjegyzés:

  1. Az express.js népszerű, de személyesen még nem próbáltam, csak a node.js natív http api-ját. Használható volt, különösen pl. olyan template engine-nel, amit mind a kliensen, mind a szerveren lehet futtatni (pl. dust js).

    VálaszTörlés
  2. Nekem olyan kellene, hogy van már egy kész js engine, ami HTML-t generál, és azt szeretném futtatni, mintha böngészőben futna, aztán leküldeni kliensre. Asszem phantm.js-el szokták, csak nincs vele tapasztalatom.

    VálaszTörlés
  3. Esetleg keress rá a hip.hu forrására. Githubon ott van valahol alattam. Ott a phantomot képernyőfotó készítésére használtam. Most telefonon vagyok. Holnap csinálok, ha kell egy példát, ha mondod mit szeretnél pontosan. Milyen input és milyen output kell.

    VálaszTörlés
  4. Van egy saját JS engine, ami UI-t genrál kliens oldalon. Amit ez generál HTML-t, azt szeretnénk lementeni.

    VálaszTörlés
  5. Bocsi így egyszerűbb volt most nekem :-)

    VálaszTörlés
  6. Laszlo Fazekas : sikerült ez alapján valamire jutni?

    VálaszTörlés
  7. Még nem jutottam oda, hogy ki is próbáljam. Szerintem ma ...

    VálaszTörlés
  8. Megcsináltam, köszi. hip.hu forrása segített, meg némi Google. Majd írok róla blog bejegyzést, ha hozzájutok. Köszi Balazs Nadasdi

    VálaszTörlés