2014. október 10., péntek

A Tesla szerintem nagyon jól csinálja.

A Tesla szerintem nagyon jól csinálja. Nem kis turcsi orrú elektromos dodzsemeket gyártanak, hanem vagány, fullos, "csajozós" verdákat, és ez a divat faktor sokat segíthet majd az elterjedésben. Kicsit olyan érzése van az embernek, mint mikor megjelentek az első iPhone-ok. Most a Tesla az iPhone, az összes többi benzines autó meg a ratyi nyomógombos butafon kategória. Remélem ugyanúgy divat lesz Tesla-val, és ezzel együtt elektromos autóval járni, és az emberek tényleg csak amolyan "kis büdös, piszkos" járműnek látják majd a benzines autókat. Mindenki elektromos autó akar majd, és ez nagyban segítheti a technológia elterjedését.

http://www.hwsw.hu/hirek/52993/tesla-model-d-onvezeto-auto-sofor-nelkul-robotpilota.html
http://www.hwsw.hu/hirek/52993/tesla-model-d-onvezeto-auto-sofor-nelkul-robotpilota.html

5 megjegyzés:

  1. Teljesen jó, csak akinek 20 éves benzin/dízel autója van annak nem azért van az mert nem szeretne villanyverdát, hanem azért mert nincs 25 misije rá. Akinek meg van és a vezetés élménye miatt vezet, az meg nem fog elektromos autót venni mert nincs hangja, nem duruzsol a motor a fülébe, és a rezgés nem masszírozza a picsáját.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is ez lesz a járható út. Igaz, keményen luxuskategória, viszont ezzel kompenzálják a drága akkumlátort.

    VálaszTörlés
  3. Allitolag lesz belole nepauto valtozat is csak elobb ezekbok a dragabb peldanyokbok kell annyit eladni hogy megerje gyartani. A marketing nagyon jo. Egyenlore nem sokan engedhetik meg maguknak ezt a jarganyt de mindenki ezt akarja. Minden alkalommal amikor a szalon elott megyek el csorog a nyalam. Igazabol nem "csak" egy autot veszel ha Teslad van hanem egy eleterzest. Mond ki magadban hogy Tesla, es figyeld meg mit erzel, mire gondolsz. Na arrol beszelek :)

    VálaszTörlés
  4. Es az milyen mar hogy haromfele modban allithato a motor: normal, sport, INSANE :)

    VálaszTörlés
  5. A robotok elterjedéséhez is alapvető lesz (van), hogy szerethetők legyenek.

    VálaszTörlés