2014. november 5., szerda

Azért az érdekelne, hogy a reklámozóktól hogy szedik be úgy a pénzt, hogy közben névtelenek maradnak az elvileg...

Azért az érdekelne, hogy a reklámozóktól hogy szedik be úgy a pénzt, hogy közben névtelenek maradnak az elvileg illegális site üzemeltetői.

Amúgy alapvetően jó ötlet. Valami ilyen irányba kellene elmozdulni ...

http://sg.hu/cikkek/108603/legalis-filmforgalmazasba-vag-az-ncore
http://sg.hu/cikkek/108603/legalis-filmforgalmazasba-vag-az-ncore

17 megjegyzés:

  1. Azt szerintem senki nem ellenőrzi a megbízón kívül, hogy egy reklám mikor és hol jelenik meg. megbízol valakit, hogy jelentesse meg a reklámodat X alkalommal, aztán hogy kerül az ncore-ra, azt már senkinek nem kell tudja.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a kérdés arra irányult hogy a reklámra forgatott pénz a könyvelésben hova megy

    VálaszTörlés
  3. Arra válaszoltam :)
    Nyugodtan mehet reklámozásra, nem? Mivel senki nem tudja ellenőrizni, hogy ténylegesen hol mikor és hogyan jelent meg. Megbízol egy reklámcéget, kapsz számlát, a reklám meg az ncore-on jelenik meg.

    VálaszTörlés
  4. Árpád Erdős Jó, akkor konkrétabban a reklámcégtől hogyan kapja meg a pénzt az ncore =P És erre írtam, hogy egy cég áll mögött úgy.

    VálaszTörlés
  5. Erre azért léteznek tök általános szürke / fekete lehetőségek, amiket sok cég használ (számlavásárlástól kezdve mindenféle dolog költségként való elszámolásáig. És mivel az ncore meg a reklámcég valószínű közeli "kapcsolatban" áll, egyszerűen meg tudják oldani.

    VálaszTörlés
  6. Csak ha egy cég áll az ncore mögött, hogyhogy nem büntetik meg nagyon durván? Az nCore tulajdonosairól senki nem tudja, hogy kicsodák, csak névtelen interjúkat adnak, stb. Erre publikusan alapítanak egy céget?

    VálaszTörlés
  7. Laszlo Fazekas Nem. Egy meglévő cég más, legalábis profillal.

    VálaszTörlés
  8. Lehet hogy pont arról van szó, hogy az illetékesek nagyon is jól tudják kicsodák, és épp ezért nem büntetik ... de nem képzelgek tovább.

    VálaszTörlés
  9. Az tök jó, hogy létrehoztak egy céget, csak ez hogy fér össze azzal, hogy az üzemeltetők bujkálnak. Egy céghez ugye oda kell írni a tagok nevét az alapító okiratra, ami nem annyira fér össze az anonimitással.

    VálaszTörlés
  10. És te tudod pontosan kik üzemeltetik az nCore-t? Miért ne lehetne neki civilben cége is?

    VálaszTörlés
  11. Szóval: Nekem van egy reklám cégem (az egyszerűség kedvéért), valamint én üzemeltetem az nCore-t, de ezt senki nem tudja. Te reklámozni szeretnéd a cégedet, én felajánlom neked, hogy tudok olyan helyet is, ahol "célirányosabban" tudsz hirdetni. Kötünk egy szerződést, hogy hirdetem a cégedet 10.000.000millió forintért egy jelentéktelen helyen, és minő véletlen ezzel együtt hogy-hogy nem megjelenik céged hirdetése az nCore-on is. Természetesen bárki kérdi, egyikünk sem érti, mit keres az nCore-on a hirdetés. Az már az én dolgom lesz, hogy a neked kiállított számlára milyen költségeket tudok felmutatni.

    VálaszTörlés
  12. Árpád Erdős A fő kérdés inkább az volt, hog y az a bizonyos reklámcégnek mi szerepel a könyvelésében, hogy a 10.000.000 forintból azt az 5.000.000 forintot hova rakta (mert ugye gyakorlatilag az ncore-nak).

    De ahogyan meg lett véve annó olyan emberek által, akik nem jólelkűek (az én szememben és nem ezért), azzal bekerült az oldalra a donate SMS-el is, ami szintén eléggé beazonosítható, hogy hova tartozik.

    Hogy miért nem csukték le őket, és miért csuktak be mindenki mást. Nah ez az amikor azt szokták mondani, hogy "Nem láttuk, mert épp el voltam foglalva a pénztárcámmal"

    VálaszTörlés
  13. Csaba Szoke De az nCore-on is van most is reklám =P

    VálaszTörlés
  14. e-cégjegyzék alapján amúgy egy ncore kft van, azt is felszámolták. Szóval ott semmi nyoma nCore Media nevű cégnek.

    VálaszTörlés
  15. Annyira csak nem hülyék hogy azonos néven legyen vállalkozásuk. :)

    VálaszTörlés