2015. január 23., péntek

Ezek azért így elég jól hangzanak ...

Ezek azért így elég jól hangzanak ...

http://www.geeks.hu/hirek/150122_ezek_lesznek_a_windows_10_legfontosabb_ujdonsagai
http://www.geeks.hu/hirek/150122_ezek_lesznek_a_windows_10_legfontosabb_ujdonsagai

4 megjegyzés:

  1. Ahhoz képest, hogy halott a Windows, nagyon is eleven. A közös fejlesztőkörnyezet (ha tényleg az lesz, nemcsak ugyanazzal az IDE-vel lehet ide is, oda is), akkor komolyan versenybe hozhatja a Windowsos kütyüket.

    VálaszTörlés
  2. Horváth Gyula közös kell legyen, a demóban a telefonon és pécén futtatott Outlookra konkrétan azt mondta Belfiore, hogy exactly the same code.

    Az szerintem azért hozzá tartozhat, hogy ez az eddig ModernUI alkalmazásokra lehet ez igaz, amit most egyszerűen univerzálisnak neveztek. (Egy komplett stúdió szoftver pl gyanítom nem ez a kategória lesz, még ha az appokkal lehet is feszegetni, kitolni a határokat.) De még ez is nagy fegyvertény, vállalati környezetben különösen.

    VálaszTörlés
  3. Igen, szerintem is teljesen azonos, és .NET-el van megoldva, hogy el legyen fedve alatta a platform. Bár arra azért kíváncsi lennék, hogy most ez a közös kód csak x86 architektúrákon megy, vagy ARM-on is. Plusz ugye volt egy olyan hír, hogy a .NET core forrását meg fogják nyitni, és elérhető lesz ios-ra és Androidra is. Tehát elvileg a cél egy olyan eszköz, amivel masszívan cross-platform lehet fejleszteni. Mondjuk valószínűleg Windowsra kicsit jobban meg többet fog tudni ...

    VálaszTörlés
  4. Laszlo Fazekas ARM jó kérdés, mindenesetre az RT-nek meszeltek a hírek szerint. Arra csak valami frissítés lesz, ami elfedi a nagyobb különbségeket.

    VálaszTörlés