2015. július 18., szombat

Ez minden szempontból durva ...

Ez minden szempontból durva ...

http://444.hu/2015/07/18/egy-hatodikos-palesztin-kislany-dontotte-romba-merkel-nemzeti-konzultaciojat/
http://444.hu/2015/07/18/egy-hatodikos-palesztin-kislany-dontotte-romba-merkel-nemzeti-konzultaciojat

5 megjegyzés:

  1. Az a szerencsétlen lány baszhatja ha megkapja az engedélyt a maradásra, ha a szüleit meg kitoloncolják mert ők aztán meg nem jártak iskolába...

    VálaszTörlés
  2. Az élet igazságtalan.. bármennyire próbáljuk ezt mézes mázas csomagolásba rejteni... Ez tény.

    VálaszTörlés
  3. Itt bukik ki a PC kommunikáció, mikor megy az elkenés, majd van az a helyzet, mikor egyszer csak kibuknak a valódi szándékok. Nincsen ebben a helyzetben jó döntés. Sőt, tömegek feletti döntések esetén mindig is lesznek sírós kislányok, akikkel fel lehet mutatni az emberi oldal valódi károsultjait. Ez is egy ilyen helyzet, csak szeretünk nem tudomást venni róla.

    VálaszTörlés
  4. És mennyi újraélesztő gép kijönne a menekültekre szánt pénzből.

    VálaszTörlés
  5. Ez mind igaz, de mindentől függetlenül, milyen lenne az ő helyébe lenni? Akármennyire is teper, ki fogják toloncolni, teljesen tehetetlen. Fordított helyzetben biztos nagyon utálnánk, aki ezt teszi velünk. És neki annyi a bűne, hogy rossz helyre született, semmi több. Bármit is tesz, bármennyire is próbálkozik, nem tud változtatni a helyzetén. És itt ráadásul ha jól értem, nem is az a helyzet, hogy el kell őket tartani, mert a szülei dolgoznak, és a cikk alapján el is férnének az amúgy is elöregedő Németországban.

    Amit még nem értek, azok a kommentek. Itt vannak ezek az emberek. Segítséget kérnek, nem segítünk nekik. Azon lehet vitázni, hogy amúgy tudnánk-e, vagy nem. De miért kell őket utálni? Nem is utálni, egyenesen zsigerből gyűlölni? Miért az emberiség söpredéke ők? stb.

    VálaszTörlés