2016. március 13., vasárnap

Van valami mód arra, hogy ha nem működik a touch screen, valahogy legyalulja az ember a telefont?

Van valami mód arra, hogy ha nem működik a touch screen, valahogy legyalulja az ember a telefont? A Google accountomat, e-mail beállításokat, stb. szeretném kiütni, mielőtt beadnám szervizbe. Köszi.

12 megjegyzés:

  1. Tipusfuggo, de kikapcsolt állapotban a power+fel vagy power+le gombokat egyszerre benyomva és lenyomva tartva a telefon fastboot menujebe lehet lépni. Itt a volume up és down valamit power gombokkal lehet navigálni és van egy gyári visszaallitas menupont.

    VálaszTörlés
  2. Illetve ha a telefonod tud OTG-t, akkor egy otg kábellel egy sima USB-s egeret radugva hasznalhatod a telefont erintokepernyo nélkül is.

    VálaszTörlés
  3. meglett a recovery mode, és benne a factory reset, köszi szépen

    VálaszTörlés
  4. Legközelebb mehet menüből is.
    Beállítások, biztonsági mentés és visszaállítás, gyári adatok visszaállítása.

    VálaszTörlés
  5. Igen, ott én is ki tudtam volna ütni, csak nem megy a touch screen, úgy meg nem olyan egyszerű. :)

    VálaszTörlés
  6. Tavaly nyáron a hatalmas viharban (2015/07) a OnePlusOne-om ázott be. Volt heteket rizsben, nem használt neki. Akkor az OTG+egér kombó nekem is bejött. Mentettem mindent, aztán betettem a készüléket a fiókba és kb. két hete került újra elő. Legnagyobb meglepetésemre most már semmi baja. :) Úgy néz ki ennyi idő kellett neki a teljes kiszáradáshoz.

    VálaszTörlés
  7. Android device managerből lehet távolról wipe-olni

    VálaszTörlés
  8. Ja, adb-re gondoltam. Ezt nem is ismertem, köszi.

    VálaszTörlés
  9. Én legutóbb egy ilyen telefon esetében otg kábellel rákötöttem egy vezetékes egeret, és azzal nyomtam rajta egy visszaállítást. Tudom, lehet recoveryből is, de előtte le kellett menteni a tartalmát, viszont ahhoz fel kellett oldani a telefont jelkóddal. Szóval emiatt lett rákötve az egér. És ha már úgy volt, akkor megcsináltam ezt is... :D

    VálaszTörlés