2016. augusztus 26., péntek

Örök élet ingyen sör nélkül?

Örök élet ingyen sör nélkül?

"Az amerikai Transzhumanista Párt megelégelte, hogy a többségükben jogi pályáról érkező politikusok szabják meg a tudományos költségvetések nagyságát és határozzák meg a finanszírozandó programokat. Valahol az örök élet ígéretét hordozzák magukban – kissé más alapokon, mint tette azt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt."

https://sg.hu/cikkek/120886/orok-elet-ingyen-sor-nelkul
https://sg.hu/cikkek/120886/orok-elet-ingyen-sor-nelkul

4 megjegyzés:

  1. A nyugdíj is értelmét vesztené, hiszen nem öregednénk. Nem lenne nyugdíjprobléma.

    VálaszTörlés
  2. Sok problémát megoldana, ha kicsit átütemeznék a pénzeket, és nagyságrendekkel több menne a tudományra. Energiaprobléma, élelmiszer probléma, tulajdonképpen az élet minden területére kihatna, és masszívan növekedne az életszínvonal. Nyomhatnak pénzt a gazdaságba, tolhatnak segélyeket, stb., nincs semmi ami jobban megtérülne mint az innováció.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem már azzal csodát lehetne tenni, ha a politika nem nyúlná le a pénzek nagy részét, és nem lenne korrupció. Vagy a gyárak olyan termékeket gyártanának, amelyeket lehet javítani (autó, hűtő, mosógép stb), illetve az emberek közösen használnának dolgokat (pl. az autók 80%-ában reggelente 1 ember ül, simán elvihetne magával még 2-3-at.
    Sajnos nem ilyen az emberi természet.

    VálaszTörlés
  4. Nem hiszem, hogy így lenne. Ott rohadnak az Apple, a Google száz milliárdjai(!), mégse tudják értelmesen fejlesztésre fordítani. Ismeritek a Hofi-viccet:
    - Tud úszni?
    - Nem.
    - És ha megfizetem?

    VálaszTörlés