2017. május 23., kedd

"Salman Abedi 1994-ben született Manchesterben"

"Salman Abedi 1994-ben született Manchesterben"
Szóval akkor ez sem menekült volt. Ilyenkor mindig elmondják, hogy lám, mi ezért nem engedünk be menekülteket, aztán mindig kiderül, hogy ezek a terroristák már rég ott éltek, és általában az adott ország állampolgárai. Tulajdonképpen egy eset sem rémlik, ahol menekült lett volna az elkövető. És ezt nem a védelmükben mondom, csak rá akarok mutatni, hogy ez már megint mekkora csúsztatás a vezetőink részéről...

https://mno.hu/kulfold/terrortamadas-tudjak-ki-robbantott-a-manchesteri-koncerten-2400130
https://mno.hu/kulfold/terrortamadas-tudjak-ki-robbantott-a-manchesteri-koncerten-2400130

3 megjegyzés:

  1. Én nem a vezetőink védelmében mondom, de ez is arra példa, hogy a muszlimoknak még generációkkal később is probléma lehet liberális környezetbe beilleszkedniük, mert a vallásuk alapja a hitetlenek elleni szent harc, a mártírhalál mint biztos üdvözülési forma, válós veszély hogy néhány százalékuk radikalizálódik és óriási pusztítást végeznek.
    A kormány idegenkampányánál kevés undorítóbb dolog van, mert ki lehetne szűrni azokat, akik elítélik a dzsihádot és valóban demokráciában akarnak élni.

    VálaszTörlés
  2. Mondjuk az is egy erdekes kerdes, hogy miert radikalizalodik egy ilyen ember. Pl. mert a folyamatos uszitas miatt a kornyezete erre predesztinalja

    VálaszTörlés
  3. Szerintem se nem rosszabb, se nem jobb egy valamiért reményvesztett menekült, mint egy helyi, csak valahogy ez a módja az öngyilkosságnak nem áll rendelkezésre, mondjuk egy fehér keresztény európai számára, legalábbis manapság, vagy nem általános ... de biztos vagyok benne (sőt, sok regény fel is dolgozott ilyesmit), hogy régen és mostanában is sokan választották a háborút öngyilkossági formának európaiak, amerikaiak közül, a muszlimoknak meg ez kézenfekvő, itt hagyja ezt a szar világot, és még hős is lehet, a csodás túlvilág reményével.
    Menekült elkövető pedig volt, de arról meg az derült ki, hogy épp hazatoloncolták volna, tehát az elől menekült a halálba.

    VálaszTörlés