2017. május 12., péntek

Lehet mondani, hogy "ballib sajtó", meg mindenki hülye, meg gonosz, rosszat akar nekünk, stb.

Lehet mondani, hogy "ballib sajtó", meg mindenki hülye, meg gonosz, rosszat akar nekünk, stb. De mikor ilyen kvalitású, nemzetközileg elismert tudósok, mint Barabási Albert-László, vagy épp Lovász László szólal fel a jelenlegi rendszer ellen, akkor az ember azért elgondolkodik...

http://index.hu/tudomany/2017/05/12/science_ostrom_alatt_a_tudomany_magyarorszagon/
http://index.hu/tudomany/2017/05/12/science_ostrom_alatt_a_tudomany_magyarorszagon/

10 megjegyzés:

  1. A lényeg a Fidesz-tábor. Ott meg ez direkt jó. A tábor jelentős része eleve utál minden ilyen tudás dolgot, sose értette, mindig frusztrálta. Ezek a majmok is csak okoskodnak, mert keresztbe akarnak tenni a mi nagy céljainknak. Nagyon is jó, hogy a mi vezetőnk szembeszáll ezekkel. Ez is egy erős jele annak, hogy jó úton járunk.
    Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

    VálaszTörlés
  2. Én mindig reménykedek benne, hogy a "nemzetközileg elismert, okos ember" még jelent valamit. Hogy ez olyan, akire azért talán érdemes odafigyelni. De lehet, ez is már idejemúlt...

    VálaszTörlés
  3. Többnyire olyanoknak jelent valamit, akik egy csöppet maguk is belekóstoltak a tanulásba, és valamicske tudást összeszedtek. És el tudják fogadni, hogy vannak, akiknek ez jobban sikerült.

    De a kormány szakértői között is sok nemzetközelig elismert szakember van. Ott van Nógrádi György, Bogár László. Az ő hatalmas tudásukat a világon mindenki elismeri. Még a tévébe is meghívják őket. Hányszor volt a tévében Lovász vagy Barabási? Na ugye!

    VálaszTörlés
  4. Gondolj csak bele: életed első huszon-x évében olyan értékrendet tettél magadévá, ahol a szellemi teljesítmény kvázi "evolúciós előny". Ehhez alkalmazkodtál, és a lakossági átlaghoz viszonyítva jól is csinálod. Urambocsá' bizonyos területeken szakértővé váltál, és a dolog jól működik: a szellemi előnyöd konkrét megélhetési előnnyé válik. Természetes, hogy számodra fontos más szakértők véleménye.
    De mi van az örök leszakadókkal? Az a lakosság fele.

    VálaszTörlés
  5. Talán azért nem a fele érzi rosszul magát.

    VálaszTörlés
  6. Túltolták a biciklit.
    Mint ahogy Trump kampánya is azokra az emberekre épült, akik az ipari változásokkal lépést nem tartva az út szélére kényszerültek, talán a Fidesz is azokat akarja bázisnak, akiknek az "okosok" (tanárok, szakértők, managerek, mérnökök, főnökök, egykutya) mindig megmondták hogy mit csináljanak (aztán megszabadultak tőlük, mikor már nem kellettek), mert önmaguktól mozgásképtelenek.

    VálaszTörlés
  7. Én az ilyesmivel úgy vagyok, mint Pelikán elvtárs az elaltató hipnózissal. Majd én inkább magamtól, ha lehetne.

    VálaszTörlés
  8. Az már ilyen liberális ármány, a demokrácia mételye. Mit is tudhat a magadfajta bármiről is.

    VálaszTörlés
  9. Semmit! De másnak se hiszek el semmit. Ravasz vagyok ám, nem kicsit, nagyon!

    VálaszTörlés