2017. május 7., vasárnap

Tökre érdekelne (de most tényleg, őszintén) egy fidesz szavazó véleménye, hogy mi az ideológia ezek mögött az átlag...

Tökre érdekelne (de most tényleg, őszintén) egy fidesz szavazó véleménye, hogy mi az ideológia ezek mögött az átlag ember számára feleslegesnek tűnő milliárdos beruházások mögött? Szóval hogy miért kell annyi stadion? Miért kell a várba költözni? Vagy ott a "Mészáros Lőrinc jelenség", aki Mark Zuckerberget megszégyenítő ütemben gazdagodott meg állami megrendelésekből. És most hagyjuk azt, hogy akik előttük voltak, mennyit loptak. Hagyjuk a migránsokat, meg Soros Györgyöt, meg a rezsicsökkentést, stb. Koncentráljunk csak és kizárólag erre a kérdésre. Ezeknek mi a célja? Ha ezt valaki értelmesen el tudja magyarázni, én hajlandó vagyok elfogadni, hogy én vagyok a hülye. Szóval tényleg, őszintén érdekelne, hogy mit gondol ezekről egy fidesz szavazó.

6 megjegyzés:

  1. Kevéske tapasztalatom szerint:

    - nem is tud róluk
    - a szocik is loptak, és még a magyarok ellen is voltak
    - ezeknek csak a töredéke igaz, a libsik vádaskodnak csak
    - nem érdekel a politika, lényeg, hogy a magyarok érdekeit védik

    VálaszTörlés
  2. Nem fog menni. Nem tudnak elvonatkoztatni az emútnyócévtől, gyúcsánytó, libsiktő és persze Sorostó.

    VálaszTörlés
  3. Én komolyan ebben reménykedem, hogy van erre valami épkézláb válasz. Még az sem baj, ha nem igaz. Mert ha nincs, az még elkeserítőbb, mint maga a rendszer.

    VálaszTörlés
  4. Márpedig én attól félek, hogy nincs. 😕

    VálaszTörlés
  5. Laszlo Fazekas Racionális választ vársz ott, ahol hit van?

    VálaszTörlés
  6. Hit és érzelmek, de semmiképp nem logika és észérvek. Sajnos a többség még ha képes is lenne felfogni, ha valaki venné a fáradtságot, hogy elmagyarázza, akkor sem győzné meg, mert annyival több érzelmi töltést kap, amit nem tudsz túlszárnyalni. De ha csak azt nézed, hogy tudatos emberként mégis mennyi mindent vásárolsz meg csak a reklámok hatására, akkor nem csoda, ha egyszerűbb embereket még könnyebb manipulálni bármire. 😕

    VálaszTörlés