2017. december 14., csütörtök

Úgy döntöttem, karira meglepem magam egy ilyennel, a távirányítókat meg kukázom, és mindent telefonnal fogok...

Úgy döntöttem, karira meglepem magam egy ilyennel, a távirányítókat meg kukázom, és mindent telefonnal fogok pötyögtetni. Szállítással együtt volt 13 000. Majd írok róla, mennyire jött be...

http://www.ibroadlink.com/rm/
http://www.ibroadlink.com/rm/

8 megjegyzés:

  1. nekem ettől a gyártótól vannak a teljesítménymérős és vezérlős konnektoraim, a légkondik vannak rákötve, hogy lássam a fogyasztásukat ill. wifin keresztül ki / be lehet őket kapcsolgatni bárhonnan.
    Broadlink SP3 EU - Emagnál 10.890 Ft, Aliexpresen $22 (5.720 Ft), kettőt vettem az itthoni egy árából. :)

    VálaszTörlés
  2. Tamás Tóth Elvileg össze lehet lőni amazon echo-val is valahogy, és akkor lehet hangvezérlést is csinálni. Mobilon kellően intuitív felülettel lehet nagyon kényelmes. Abban igazad van, hogy a távirányítón becsukott szemmel is megtalálod a gombokat, csak nálunk ez általában úgy kezdődik, hogy kapcsolok fel minden villanyt, hogy megtaláljam a távirányítót. :) Teló viszont mindig kéznél van.

    VálaszTörlés
  3. Peter Fazekas Én most német Amazontól rendeltem. Aliexpress jobb?

    VálaszTörlés
  4. Laszlo Fazekas persze, olcso, van amugy bluetoothos villanykapcsolojuk is, meg kornyezeti erzekelojuk

    VálaszTörlés
  5. Ilyen sima RF-es távirányítós konnektort lehet itthon is kani olcsón. Nekünk minden lámpa ilyenben van. Elvileg azokat is el lehet vezérelni erről a kis dobozról, és akkor nem kell külön BT-os kapcsoló, meg központosított lehet az egész. Egy app-ból vezérelheted a házat.

    VálaszTörlés
  6. nekem ezzel az volt a problemam, hogy nagy a haz es hiaba teszem be vmelyik szobaba a kozpontot a masik szobaba IR / RF nembiztos hogy atmenne

    VálaszTörlés
  7. Ja, nekünk ebből a szempontból ideális, mert van egy nagy amerikai konyhás nappali, ott van minden, meg 2 kisszoba, ahová aludni járunk. :)

    VálaszTörlés
  8. Ilyet érdemes venni:
    banggood.com - sonoff - Buy Cheap sonoff - From Banggood

    lehet rá tenni alternatív firmware-t:

    http://bitekmindenhol.blog.hu/2017/10/24/firmware_flasheles_wifin_sonota

    Sokoldalúan programozható, együtt működik home assistant-al szabványos protokollon, van belőle villanykapcsoló, hőmérő stb.
    Nekem nagyon tetszik, bár nég csak próbálgatom, és tervezgetem, mit fogok vele csinálni.

    VálaszTörlés