2018. április 26., csütörtök

Az azért meredek.

Az azért meredek. Ilyen pökhendi stílusban az EU parlamentben. Azt hittem ezt csak itthon nyomják, és kint azért viselkednek. De nem...

https://www.youtube.com/watch?v=ySb-vni-fFA
https://www.youtube.com/watch?v=ySb-vni-fFA

21 megjegyzés:

  1. Nekem kicsit vad ez a stílus. Nem tudom hová fog vezetni ez. Nem tudom eldönteni, hogy vajon hisznek abban, amit mondanak, vagy csak ennyire magabiztosan hazudnak.

    VálaszTörlés
  2. Laszlo Fazekas Szovjetunióból szeretettel. Amúgy 7-es cikkely elindítását fogják nyerni vele. Titkon lehet ez is a cél.

    VálaszTörlés
  3. magyar emberek
    magyar emberek
    magyar emberek
    magyar emberek

    VálaszTörlés
  4. Hazafelé beszél.
    Ezek szarnak ránk, a szavazóikra, az EU-ra, az országra, a jövőre, szarnak ezek mindenre és mindenkire, amiből nincs közvetlen anyagi hasznuk.
    7-es cikkely, igen. Most gyártják hozzá az ideológiát.
    Albánia szép ország.

    VálaszTörlés
  5. S még csak nem is sajátja a stílus.

    VálaszTörlés
  6. Attila Debreceni Ez csak azért nem logikus nekem, mert ha mindenkinél elérik, hogy megvessék őket, akkor nem lesz kivel üzletelni. A legtöbb diktatúra nem a gazdagságáról híres. Szóval ezzel hogy járnak jól anyagilag? Ha csendben meghunyászkodnának és itthon is mérsékeltebben "politizálnának", kb. örök élet kóddal uralkodhatnának, az EU-t sem zavarnák. Így meg hála nekik, a támogatások kiutalása is tuti durván szigorodni fog a jövőben, holott az előbbi feltétellel számolatlanul költhették volna tovább, ahogy eddig. Tényleg nem értem. Kis kakasok szeretnek csak szemétdombon kukorékolni.

    VálaszTörlés
  7. Tamás Nagy A legelvadultabb diktatúrákkal (és mi csak amolyan lepkesúlyúak vagyunk) is üzletelnek annyira, hogy a húsosfazék körül lebzselők nagyon is jól járjanak. A nép, az istenadta nép meg a kutyát se érdekli, ők csak hivatkozási alap.

    VálaszTörlés
  8. Horváth Gyula Tudom, hogy hülyék az enberek, de bízom benne, hogy a magyar annyira csak nem, hogy nyomorba taszítsa magát.

    VálaszTörlés
  9. Mi volt ebben a beszédben ellenszenves?

    VálaszTörlés
  10. Levente Hallai Seiler ez a stílus max középsuliban hülyegyerek kioktatásnak fogadható el.

    VálaszTörlés
  11. Levente Hallai Seiler Az, hogy azzal nyit, hogy 49 százalék szavazott rájuk csak, számszerűleg az ország 1/3-a, mégis minden magyar nevében beszélnek.

    VálaszTörlés
  12. Tamás Nagy ha valaki valakiket képvisel, akkor szerintem az a reális hogyha a többség véleményét mondja el. Vagy ki kellene, hogy hangsúlyozza, hogy 49% biztosan nem támogatja a bevándorlást, a többiről nincs információja?
    Attila Csongor Kiss mármint nem volt nyugati befolyás a választáskor vagy szeretnénk bevándorlókat vagy ezek igazak, csak ne legyen kimondva?

    VálaszTörlés
  13. Levente Hallai Seiler mert a partnernek totál idiótának kell lennie ahhoz, hogy ez a duma működjön. Nem hogy igaz legyen, hanem hogy működjön.
    Egy sima négyszemközti beszélgetésen Petikét a második mondatnál leállítanák, "figyelj haver, ne nekem, jó?"
    Olvastam egy jó gondolatot valahol: a Fidesz a brüsszeli politika azon problémáira hivatkozik előszeretettel, amik nem is léteznének a hozzájuk hasonló, vétójoggal rendelkező ingyenélők nélkül.
    Tamás Nagy​ épp most volt infóm nemzetközi multi helyi igazgatójának hanyatt-homlok történő Bp.-re utazásáról, egy villámgyors csontigbenyalás erejéig. Hát így.

    VálaszTörlés
  14. Meg például Juncker viselkedése úgy általaban nem középsulis hülyegyerek viselkedés?

    VálaszTörlés
  15. Levente Hallai Seiler naná hogy volt nyugati befolyás, Európa puszta létezése egy óriási befolyásolás a Fidesz ellen.

    VálaszTörlés
  16. Levente Hallai Seiler hol beszéltem én bármilyen befolyásról vagy tartalmi dologról? Én pusztán a stílust minősítettem, ami a tartalmától függetlenül is önmagában gáz.

    Másrészt attól, hogy Juncker debil bohócot játszik, a mieink még viselkedhetnének méltóan.

    VálaszTörlés
  17. Levente Hallai Seiler Azzal a hivatkozási alappal kezdi, hogy a magyar emberek szavazták meg az utat amiről beszél. Ez feltételezi azt, hogy legalább a többség rájuk szavazott. Az hogy kitekerték a választási rendszert és így van többségül a parlamentben, az nem jelenti azt, hogy a többséget képviselik. Elmondja, ezzel kezdni, hogy 49%-a a szavazóknak szavazott rájuk. Akiknek mondja, értik annyira a matekot, hogy ez minden, csak nem többség. Megfordítva a logikáját, az emberek 51%-a viszont arra szavazott, hogy ne képviseljék őket ezek, ezekkel az elvekkel és iránnyal. Mégis úgy beszél, mintha Magyarország és benne a magyar emberek egy nagy massza lennének.

    Lehet itthon a 1r szavazóknak ez a duma bejön, de ott akiknek beszél, azok felvonják csak a szemöldöküket, hogy ez miről beszél, a stílus miatt meg a inkább arra gondolnak valszeg, hogy ki kéne penderíteni páros lábbal az utcára (igen, egy kocsmában sem engednének így beszélni senkit 6 percig, szóval igazából udvariasak voltak vele szemben, még meg is tapsolták).

    VálaszTörlés
  18. Azért azt látni kell, hogy az EU-ban mi egy ici-pici jelentéktelen ország vagyunk, ami nem tűnik ki semmivel a többi közül. Régen talán a szellemi tőkénk volt érték, sok Nobel díjas tudós, stb. de hála az elsorvasztott oktatási rendszerüknek, már ez sincs meg. Szóval minden szempontból jelentéktelenek vagyunk, akik csüggenek az EU csecsein. Ehhez képest ilyen pökhendi, lekezelő, tényleg kocsmába illő módon verik a mellüket, hogy ők majd megmondják mi legyen. Aki meg bántja őket, az hazudik. Pontosan tudják, hogy sok 100 milliárd (az rengeteg pénz) közpénzből csináltak választási kampányt, amit társadalmi célnak adtak el. Hogy övék a teljes offline média, és a köztévé, ami ugyancsak a pártpropagandát nyomja közpénzből. Persze, interneten kiegyenlítettebb a helyzet, és életben van még 1-2 kis TV csatorna is (idő kérdése, hogy meddig), ami nem az övék, de ha azt nézzük, hogy ők konkrétan mennyi embert tudnak megszólítani, mennyi pénzből, és az ellenzék mennyit tud megszólítani, akkor nyilván látszik az iszonyat nagy aszimmetria. Ez mindenki számára nyilvánvaló. Ennek ellenére hatalmas hévvel hazugoznak le mindenkit, és kikérik maguknak az egészet. Ennek fényében ez hatalmas pofátlanság. Ez itthon a magyar emberekkel talán működik, és egy ilyen után a másik fél fülét farkát behúzva elsomfordál, de egy EU-t remélhetőleg ennyivel nem lehet két vállra fektetni. Mindenből azért nem dumálhatja ki magát az ember, bármilyen nagy is a pofája.

    VálaszTörlés