2013. május 25., szombat

Durva ... Nem látsz semmit, csak annyit érzel, hogy égsz ...

Durva ... Nem látsz semmit, csak annyit érzel, hogy égsz ...

http://www.origo.hu/techbazis/20130523-bevetesre-kesz-a-fajdalomfegyver.html
http://www.origo.hu/techbazis/20130523-bevetesre-kesz-a-fajdalomfegyver.html

7 megjegyzés:

  1. "Az ilyen típusú fegyverek ellen hevesen tiltakoznak az aktivisták, akik leginkább azt kifogásolják, hogy az láthatatlan módon működik, így az áldozatok fel sem készülhetnek rá."

    Tüntessenek láthatatlanul, és szükségtelen a cucc. :D

    VálaszTörlés
  2. Pedig a gumilövedéket meg lehet figyelni repülés közben.

    VálaszTörlés
  3. Sőt, Neonak még le is potyognak út közben. :D

    VálaszTörlés
  4. Inkább okosabb dolgokat fejlesztenének, hogy ne legyen lázadás/tüntetés... Amúgy ez nagyon veszélyes lehet szerintem, kis módosítással elég durva fegyver lehetne belőle, ami ellen elég nehéz lenne védekezni...

    VálaszTörlés
  5. Egy AK47 vagy egy mesterlövész cucc ellen baromi könnyű ám védekezni, de még egy vízágyúra is elég egy kínai esernyő...

    Milyen fejlesztésekre gondolsz, amikkel elkerülhetőek lennének a tüntetések?

    Virágágyú? Ámor nyíl? Puszi puska? Simi csúzli?

    Durva fegyverek már vannak, ennek pont az a célja, hogy ne legyen durva.

    VálaszTörlés
  6. Igen, könnyű ellene védekezni, mert van célpontja és sebessége, így megfelelő mennyiségű ember védekezhet ellene :D Ennek viszont hatótávolsága van csak, ami ellen nem tudom mit lehetne tenni (bedobni nekik vizes palackokat xD).

    Ha lenne mindenhol elég energia, onnantól csak az emberi fantázia korlátozná a további fejlesztéseket, így mindenképp valamilyen minél jobb megújuló energia kihasználó cucc fejlesztése lenne szerintem a legfontosabb.

    Szerintem senki sem megy tüntetni csak azért, mert olyan éppen a kedve, és unatkozik. Aki tüntetni megy az változtatni akar, és nem akármilyen áron, amiből lehet következtetni, hogy valószínűleg jó oka van rá. A másik az, hogy ha már tüntetésről van szó, akkor ott több ember vesz részt rajta, több ember gondolta át, hogy valami nem oké. Szóval szerintem ritka az olyan tüntetés, ami céltalan lenne, mert pár ezer ember hirtelen bekattant. (korea-t most hagyjuk figyelmen kívül)

    VálaszTörlés
  7. Mikrohullám ellen kíváló védekezést tudok: repedt porcelántányér! Megfigyeltem, hogy repedt porcelántányéron semmi sem melegszik fel, kivéve a tányért. Minden tüntető vihet egyet a zsebében, és megoldódik a probléma.

    VálaszTörlés