2013. június 1., szombat

Új Széles Gábor jelentés.

Új Széles Gábor jelentés. Már free energy cuccokat linkel az öreg, tehát majdnem biztos, hogy valami "örökmozgóval" akar előrukkolni. Kíváncsi leszek, mi sül ki ebből ...

https://www.facebook.com/pages/Sz%C3%A9les-G%C3%A1bor-Hivatalos-oldala/336958929753928

10 megjegyzés:

  1. Azok a videók XD
    Kettőbe belenéztem, a többit elteszem humorban szűkösebb időkre :)

    VálaszTörlés
  2. Ki a tokom az a Szeles Gabor? (verjetek tarkon, de nem tudom, annyit meg nem er meg nekem, hogy orakon at olvassak utana) csak mert mar nem eloszor kerult elo a neve itten nalatok

    VálaszTörlés
  3. Egy fidesz közeli vállalkozó, aki egy olyan csodamasinát jelentett be, ami "garantálja a fidesz következő választásokon való győzelmét" és emellett ingyen energiát termel.

    VálaszTörlés
  4. Balazs Nadasdi Média mogul, Echo TV és valami nyomtatott sajtó, erősen Fideszes beállítottságú pasi.

    VálaszTörlés
  5. Balazs Nadasdi Én emiatt az ingyen energia cucc miatt kezdtem el követni. Ilyenekről olvasni sokat neten, felbukkannak, aztán eltűnnek. De ez egy milliárdos mókus, és milliárdokat akar beleölni egy ilyenbe, meg Dubai sejkekkel tárgyal. És így azért már érdekes a dolog. Kíváncsi vagyok, mit lehet ebből kihozni. Őt verik át, ő ver át másokat, vagy valóban megtalálták a "Szent Grált". :)

    VálaszTörlés
  6. Laszlo Fazekas Igen, én is valahogy így érzek. Nem véletlenül van annyija. amennyije, így feltételezem, hogy tényleg van/lesz valami nyúl abban a kalapban.

    VálaszTörlés
  7. Mikorra ígérte a bejelentést? Szeptemberre?

    VálaszTörlés
  8. Akkor én már be se fizetem a villanyszámlát, úgy se lesz gond ha kikapcsolják XDXD

    VálaszTörlés
  9. Széles a Műszertechnika GMK-val kezdte a pályafutását, ami COCOM listás gépeket csempésztetett az országba, és a BÁV-on keresztül vette meg, majd értékesítette, nem ritkán állami cégeknek.
    A rendszerváltozás után a Műszertechnika Rt-vé változott és meghatározó piaci szereplő lett nem-PC kereskedelemben.

    Széles privatizálta az Ikarust és a Videotont, valamennyire átszervezte őket, de sajnos nem haladt megfelelő sebességgel a modernizációban, és mindkettőt lassú halálba vezette.

    Közben a portfoliója bővült a Magyar Hírlappal, az Esti Újsággal (ami csődbe ment, mert a trashbulvár megölte a retrobulvárt), később az Echo tévével.

    VálaszTörlés