2013. szeptember 7., szombat

Tud valaki valami jó JS IDE-t?

Tud valaki valami jó JS IDE-t? Most Eclipse-t használok, ami nem rossz, de szerintem lehetne ezt jobban is csinálni. Igazából a kódkiegészítő hiányzik leginkább, ami értelmezi a JS kódot, és az alapján ad ajánlásokat. Egyáltalán van IDE, ami ezt megcsinálja? Webstorm-ot nézem most. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?

17 megjegyzés:

  1. Nekem a Sublime tokeletesen csinalja :)

    VálaszTörlés
  2. Én most webstorm-ot nézem, az is jónak tűnik. 13 000 Ft a personal license, szóval az sem sok. De ránézek erre a sublime-ra is. Miért épp a Sublime? Miben tud többet, mint mások?

    VálaszTörlés
  3. Semmiben :) Egyszerubb, nem akar komplikalt lenni, es kibaszott egyszeru pliginelni :) meg van jo sok mar keszen neki.

    VálaszTörlés
  4. Sublime + Tern.js-t próbáld ki. Hátha beválik. De alapvetően a code completion rendes megléte miatt mozdulok Dart-ra fokozatosan.

    VálaszTörlés
  5. Mondjuk találtam most ws-ben egy jó feature-t, ami eddig nekem hiányzott. A debug ide-ből.

    VálaszTörlés
  6. Én ugyan nem fejlesztek JS-t, de esetleg őket nézd meg: http://www.jetbrains.com/
    Készítenek Java/JS IDE-t. Pythonhoz is az egyik legjobb IDE-t csinálták meg (legalábbi szerintem), de a fő profiljuk a Java. Emellett a Sublime-re +1 szavazat, nagyon kézreálló.

    VálaszTörlés
  7. Tibor Sziráki A WebStorm a JetBrains Web IDE-je. :) Amúgy nekem most ez jön be leginkább.

    VálaszTörlés
  8. Igazad van. Bocsi nem figyeltem, kissé fáradt vagyok már. :)

    VálaszTörlés
  9. Richárd Kovács Az is a WebStorm. nem? :)

    VálaszTörlés
  10. én erről még nem hallottam, de mindig tanul újat az Mber :) amúgy nyilván az csak más plugin-settel

    VálaszTörlés
  11. Adobe brackets... Azt mondják ez lesz a menő... http://brackets.io

    VálaszTörlés
  12. Lóránd Somogyi Brackets-et nézegettem, de annyira nem tűnik profinak. Inkább csak jópofa, hogy webes technológiákkal van összerakva az egész. Egy node.js, egy Webkit-es megjelnítő, meg sok-sok js.

    VálaszTörlés
  13. Elvileg majd jó lesz... JS fejlesztőnek. Mivel minden js. Plug in rendszer is az lesz. Egy senior fejlesztőnek nem hiszem hogy kézre áll. Vim, awk , sed ...

    VálaszTörlés
  14. Nekem most ez a WebStorm tetszik (sőt, most Java.hoz is kedvet kaptam az IntelliJ-hez).

    VálaszTörlés
  15. OFF: Lóránd Somogyi Próbáld ki Xtend-et. Én most egy teljes Android projektet azzal fejlesztettem. Aztán elkezdtem egy másikat Java-ban, és negyed óra után azt mondtam, hogy nem fogok ezzel szerencsétlenkedni, annyival jobb az Xtend. Szóval ahol lehet, már azt használok.

    VálaszTörlés
  16. Néztem Brackets-t, de a kódkiegészítője nem olyan jó, WebStorm okosabb. Meg ami még nekem tetszik, hogy ott lehet IDE-n belül debugolni. Java fejlesztéshez is néztem az IDEA-t, csak nincs hozzá jó xtend plugin, tehát ott marad az eclipse.

    VálaszTörlés