2013. szeptember 13., péntek

Vannak ébresztőóra app-ok Androidra, amik olyat tudnak, hogy magad mellé rakod az ágyban, és a szenzorok adatai...

Originally shared by Laszlo Fazekas

Vannak ébresztőóra app-ok Androidra, amik olyat tudnak, hogy magad mellé rakod az ágyban, és a szenzorok adatai alapján (mennyire mocorogsz) akkor keltenek fel, amikor az a legideálisabb. Használ valaki ilyen app-ot? Tudtok jót ajánlani?

10 megjegyzés:

  1. Egy időben használtam a Sleep as Android alkalmazást ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.sleep ), de mivel alapból is jól szoktam ébredni, letettem róla. A sima ébresztés is csak a biztonság kedvéért van beállítva, mindig korábban ébren vagyok már.
    Viszont az app kellemes volt, jó statokat is csinál, van horkolásfigyelő funkció is benne, és ha álmomban beszélsz, felveszi, és vissza tudod játszani, milyen titkokat beszélsz ki ;-)

    VálaszTörlés
  2. A sleep as android szerintem is a legjobb. Én meg is vettem, bár mostanában már nem használom. Nagyon sok beállítási lehetőséget ad. Azt hiszem két hétig ingyenes.

    VálaszTörlés
  3. Nem volt annak idején jelentős akkumulátor drop, mikor használtam.

    VálaszTörlés
  4. Szigorúan töltővel használatos. Mondjuk ha előtte feltöltöd akkor jó.

    VálaszTörlés
  5. Hát akkor ezt meglátod majd magad. :D

    VálaszTörlés
  6. Eddig használtam desire hd, samu s3, samu 10.1 tab, samu note 2 és note 10.1-en. Lehet, hogy más telefonok jobban bírják...

    VálaszTörlés
  7. Barta Attila - Igazad van, én is töltővel használtam, azonban soha, egyszer sem láttam, hogy a top fogyasztók között lett volna az app. Szóval, ha kevesebb, mint 5%-ot használ, akkor nem lesz belőle jelentős drop.
    Mondjuk, én nem horkoltam és beszéltem álmomban :D Lehet, ha egy 4 órás hangfelvételt kell csinálnia, akkor eszi az aksit :D

    VálaszTörlés
  8. Én próbáltam töltő nélkűl és reggelre kampec volt. Azt mondjuk elismerem, hogy a fogyasztási adatokat nem néztem. Simán ráfogtam az álomfigyelő appra. :)

    VálaszTörlés