2014. október 19., vasárnap

Érdekes, ahogy ezt a dolgot lereagálják. Mint ha készakarva kevernének még nagyobb sz..t ...

Érdekes, ahogy ezt a dolgot lereagálják. Mint ha készakarva kevernének még nagyobb sz..t ...

http://pestisracok.hu/usa-kiutasitas-rogan-bizonyitekok-nelkul-ez-egy-vicc/
http://pestisracok.hu/usa-kiutasitas-rogan-bizonyitekok-nelkul-ez-egy-vicc

7 megjegyzés:

  1. Azt hiszik ezek a Roganek hogy mindenkinel okosabbak. Amikor torvenytelensegen vagy disznosagon kapjak oket akkor mindjart bizonyitekot varnak. Csak most a keresztapaval huztak ujjat, o pedig igazan tudja hogyan kell mocskosan jatszani.

    VálaszTörlés
  2. Mondták e vagy nem mondták nekik, van e bizonyíték vagy nincs, a lényegen nem sokat változtat. Akkor sem mehetnek az USA-ba az érintettek. Jó érzés lehet amúgy, ha egy egyébként tehetséges srácot a korrupt szülei miatt hajítanak ki egy amerikai egyetemről és az országból is.

    VálaszTörlés
  3. Ja, ezen én is gondolkodtam, hogy milyen lenne, ha beküzdöm magam egy egyetemre az USA-ban, minden jól megy, aztán egyszer csak szólnak, hogy holnaptól ki vagyok rúgva, és húzzak haza.

    VálaszTörlés
  4. Obama ki lesz tiltva Pestről. Visszamenőleg.

    VálaszTörlés
  5. Visszamenőleg gondolom örökre... :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem ebből is jól fognak kijönni. Az USA nyilván nem fog bíróságra menni, a kitiltás megtörtént, az ügy részükről lezárva. Itthon meg ha elég sokáig szajkózzák, hogy "az USA nyomást akar gyakorolni a kormányra" szöveget (mert egyébként valóban azt akar, hogy lépjen fel a korrupció ellen, csak ez már nem fog senkit érdekelni), akkor a legtöbben elhiszik. Pont úgy, mint ahogy bűnbakot csináltak az EU-ból is (és igen, a magyarok nagy része ezt elhiszi, még ha a te környezetedben ezt esetleg nem látni).

    VálaszTörlés
  7. Sajnos a politikában nyugodtan hazudhat, a pénzt ez nem érdekli amíg van profit. És sok cég nem úgy áll hozzá, mint az amerikaiak, hanem elfogadják a "segítséget".

    VálaszTörlés