2013. június 15., szombat

Ez mondjuk egy elég jó lépés lenne a FB-tól, és "töketlenség" a Google részéről, hogy nem ők lépték meg.

Ez mondjuk egy elég jó lépés lenne a FB-tól, és "töketlenség" a Google részéről, hogy nem ők lépték meg. Én nem hiszem, hogy az RSS halott lenne. Én legalábbis aktívan használom ...

http://hvg.hu/tudomany/20130615_meglepo_ujdonsaggal_rukkolhat_elo_a_faceb
http://hvg.hu/tudomany/20130615_meglepo_ujdonsaggal_rukkolhat_elo_a_faceb

3 megjegyzés:

  1. Én nagyon nem szeretném az RSS-eket semmilyen közösségi oldalon a falon látni, illetve csak úgy hogy szűrni lehessen rá, akkor meg az egy külön RSS olvasó, az meg volt a Google-nek, ami integráció abban volt az pont elég volt.

    VálaszTörlés
  2. Horváth Gyula Mondjuk ez megint ilyen ízlések és pofonok dolog. Nekem az lenne a jó, ha mindent egy falon látnék. Ne kelljen sehová kattintgatni, csak folyjon befelé az információ. Így is sok oldalt követek FB-n, és nekem tök kényelmes, hogy ott vannak a hírek a FB folyamomban.

    VálaszTörlés
  3. Laszlo Fazekas Ez tényleg megszokás kérdése. Én a G+-t kábé úgy használom, mint egy fórumot. Azok a posztok érdekelnek, amikben valaki elmondja a véleményét, vagy valami olyat mutat meg, amivel jó eséllyel nem találkozom. Ebbe a normál hírek csak belezavarnának. A hírportálokat egyébként sem RSS-ben szoktam olvasni, mert ott egy hír tálalásának is szerepe van. Nem mindegy hol van az oldalon, mióta van ott, stb.

    Az infotechnológiai oldalakról viszont tényleg leszoktam, már így is sokkal több hírt kapok itt, mint érdekelne.

    A FB-hoz nem tudok hozzászólni, gondolom ott is zavarna, de a FB-on gyakorlatilag nem vagyok, csak percekre.

    Amúgy érdekes volt észrevenni, hogy a Greader például nem jelezte, ha egy RSS-forrás már nem működött. Én meg jól meglepődtem, hogy lemaradtam több tucat cikkről, mert nem vettem észre, hogy változott az RSS-címe az oldalnak.

    Szóval engem nem zavarna, ha integrálva lenne az RSS, csak lehessen szűrni, különválasztani is. A FB-on igazából semmi se zavar :-) Ott úgy integrálják, ahogy akarják.

    #pks #rss

    VálaszTörlés